Cartouche Natuursteen
Kromwijkerdijk 111
3448 HW Woerden
Telefoon: (0348) 42 54 75
Telefax: (0348) 43 33 4
4
 

 

 

 

  

               

                                              

Model Elara
Model Sinope
Model Metis

Model Eukelada

 

Model Methone
Model Leda
Model Hermes

 

 

HomeContactLettertypes

                           

  

De nagedachtenis aan een dierbare, kan zich uiten in veel mooie herinneringen. Een symbool van herinneringen kan alles zijn; een foto, een gedachte of een plaats.      Om juist ook de plek van de herinnering tot een passend geheel te maken, kunt u kiezen voor een glazen grafmonument.

 

                                                                                                                

Model Troje
Model Thyone
Model Atlas
De teksten en eventuele afbeeldingen kunnen in het glas worden aangebracht door middel van zandstraaltechniek. De teksten en afbeeldingen kunnen worden ingekleurd door middel van een speciaal procede waardoor kleurvastheid langdurig wordt gegarandeerd.
De helderheid van deze grafmonumenten geeft de herinneringsplaats een bijzonder aanzicht. Bovendien is het een tijdloze aanblik; het 15 millimeter dikke glas is van een dermate kwaliteit dat het tot in lengte van jaren een mooie herinnering biedt aan de nabestaanden.

 

Er is een breed scala aan mogelijkheden, in vormen, afwerkingen, letters en afbeeldingen. Zo kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een zwevende glasplaat in een natuurstenen houder. Of een ronde vorm die in de ondergrond is verzonken. Een strakke of golvende plaat, vele stijlen zijn te produceren.